Diervriendelijk in 10 Stappen


Een diervriendelijk leven begint op je bord! In deze 10 simpele stappen helpen wij jou deze overgang te maken. Het zal je zeker bevallen!


De Favoriete Recepten van:

Antoinette Hertsenberg, Heleen Ytsma, Lisette Kreischer, Lisa Steltenpool, Restaurant Gare du Nord, Veggies on Fire, Vegadutchie, en VeganChallenge


lees meer

Winterse Vogelrecepten

Maak er voor onze vrienden buiten ook een feest van en geef ze extra kracht om de winter samen met ons goed door te komen!


Top 5 Beste Kerstcadeaus

Het beste kerstcadeau is natuurlijk ook een diervriendelijk kerstcadeau! Wij zetten de beste 5 voor je op een rijtje. Succes verzekerd!


Spruitjesstamppot met kastanjes

Van: De Planteneter   

375 g tamme kastanjes
750 g spruitjes
1 k aardappels
5 sjalotjes
3 dl sojamelk
(Keltisch) zeezout
(versgemalen) peper


Was de kastanjes en maak met een mes een kruisje in de platte kant van de schil. Doe de kastanjes in een pan met kokend water en laat ze 2 min koken. Haal ze met een schuimspaan uit de pan en haal de schilletjes en bruine velletjes er vanaf. Kook ze dan nog 15 min. Kook de geschilde aardappels 10 min en doe er dan de schoongemaakte spruitjes bij. Kook het tot beiden groentes gaar zijn.

Bak de fijngesneden sjalotjes gaar. Stamp de (afgegoten) aardappels en spruitjes met de sojamelk en voeg naar smaak zout en peper toe. Schep de sjalotjes en (afgegoten) kastanjes erdoor.


 

Dit is een campagnewebsite van EDEV - Een DIER Een VRIEND
Een organisatie voor de bescherming van de rechten van dieren