Diervriendelijk in 10 Stappen


Een diervriendelijk leven begint op je bord! In deze 10 simpele stappen helpen wij jou deze overgang te maken. Het zal je zeker bevallen!


De Favoriete Recepten van:

Antoinette Hertsenberg, Heleen Ytsma, Lisette Kreischer, Lisa Steltenpool, Restaurant Gare du Nord, Veggies on Fire, Vegadutchie, en VeganChallenge


lees meer

Winterse Vogelrecepten

Maak er voor onze vrienden buiten ook een feest van en geef ze extra kracht om de winter samen met ons goed door te komen!


Top 5 Beste Kerstcadeaus

Het beste kerstcadeau is natuurlijk ook een diervriendelijk kerstcadeau! Wij zetten de beste 5 voor je op een rijtje. Succes verzekerd!


Aardappeltaartjes

Van: VeganChallenge 

Wil je ook eens iets anders dan simpele, gekookte aardappelen? Deze aardappeltaartjes zijn hartstikke lekker en voedzaam. Voeg vooral extra kruiden toe die jij lekker vindt!

IngrediŽnten:
400 gram aardappelen
2 bosuien
100 gram maÔs
30 gram plantaardige margarine
snufje zout en peper
1 eetlepel uienpoeder
1 eetlepel knoflookpoeder
3 eetlepels edelgist of plantaardige kaas

Bereiding:
Kook de aardappelen in 20 minuten gaar en stamp daarna de aardappelen fijn. Snij de bosui in grove ringen. Voeg de plantaardige margarine, zout, peper, ui- en knoflookpoeder toe. Voeg eventueel edelgist of plantaardige kaas toe. Mix het geheel.

Verdeel  het aardappelmengsel over een ingevette muffin vorm en bak voor 30 minuten op 180 graden. Pas de tijd aan als de aardappeltaartjes eerder/later gaar zijn. Schep met een vork de aardappeltaartjes er voorzichtig uit.

Tip: met deze aardappeltaartjes kan je volop variŽren, dus probeer eens met gekookte broccoli, doperwten of gebakken tofu.

 

Dit is een campagnewebsite van EDEV - Een DIER Een VRIEND
Een organisatie voor de bescherming van de rechten van dieren